Willem Vreeswijk is hoofdredacteur en eigenaar van VVP, het enige platform puur gericht op de onafhankelijk financieel adviseur. Tevens is hij oprichter van de stichting New Financial Forum.
   
Derks Bedrijfsadvies & Ondernemersnetwerken. DBO eigenaar Herbert Derks  geeft ook presentaties. Herbert Derks is ruim dertig jaar werkzaam in de financiële sector. Van een bank (SNS Bank) naar verzekeraar (Delta Lloyd) naar zelfstandig ondernemerschap (DBO). Derksen heeft een aantal succesvolle ondernemersnetwerken opgericht in de financiële  sector waar topadviseurs bij aangesloten zijn. Zijn motto: 'wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen'.
Richard Meinders is managing partner van de SVC group met een lange geschiedenis van werken in de verzekeringssector. Bekwaam in coaching, management, financieel risico, risicomanagement en procesmanagement. 

Betere keuzes te maken waardoor het leven beter wordt, daar praat Michiel van Vugt graag over. Zijn overtuiging is dat het leven geen generale repetitie is. Je leeft maar een keer toch?  Maak daarom de beste keuzes, zodat je met zo min mogelijk zorgen een fijn leven leidt.

BHB Dullemond alleen verder | VVP Edwin Bosma, managing partner van BHB Dullemond is gespecialiseerd in fusie- en overnametrajecten  en/of het verkopen van een assurantiekantoor. Vanuit passie en heel veel kennis weet hij dus alles van de huidige consolidatiegolf binnen de financiële sector.
Kees Dullemond (Insver): 'Indemniteitsbeginsel moet een keer ... Duurzaamheid hoort bij succesvol ondernemen en dit betekent inspelen op veranderingen. Het geeft kansen voor je onderneming. Hoe ga je daar mee om als leidinggevende? Het tonen van leiderschap is daarin een veel gevraagde eigenschap en Kees Dullemond helpt je hiermee.
Dennie van den Biggelaar, de ideale sparringspartner bij het creëren van ambitieuze visies en het opzetten van duidelijke product strategiën op gebied van big data en Artificial Intelligence.
Kees Haverkamp | LinkedIn 'Als computernerd is het niet gemakkelijk om naar innovatie te kijken zonder in de basis over de technologische uitdagingen na te denken'. Toch is Kees Haverkamp er na ruim vijftien jaar achter dat heel veel problemen geen technologische oorsprong hebben en de grootste innovatie-uitdaging niet van technologische aard is, maar voornamelijk een maatschappelijke
   
   
   

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren